Γιατί να μάθει κάποιος Ισπανικά; 

Ισπανόφωνες χώρες - Paises Hispanohablantes

  1. Επειδή με τα Ισπανικά μπορεί  να επικοινωνήσει με περισσότερους από 500 εκατομμύρια ισπανόφωνους  σε όλο τον κόσμο. Η Ισπανική είναι η δεύτερη περισσότερο ομιλούμενη γλώσσα στον κόσμο και η τρίτη περισσότερο χρησιμοποιούμενη στο διαδίκτυο
  2. Επειδή η εκμάθηση της Ισπανικής είναι εύκολη για τους Έλληνες. Σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, μπορεί κάποιος να κατακτήσει ένα υψηλό επίπεδο γνώσης, καθώς υπάρχουν πολλές ομοιότητες στην Γραμματική, την Σύνταξη και την Φωνολογία της Ισπανικής και της Ελληνικής.
  3. Επειδή η γνώση της Ισπανικής αποτελεί εφόδιο για επαγγελματική αποκατάσταση. Σημειωτέον ότι, εκτός από την Ισπανία, είναι η επίσημη γλώσσα σε 20 ακόμη κράτη και η δεύτερη ομιλούμενη στις ΗΠΑ, καθώς και η γλώσσα που μαθαίνουν εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο. 
  4. Επειδή κάποιος που γνωρίζει Ισπανικά μπορεί να απολαμβάνει από το πρωτότυπο τα έργα μεγάλων δημιουργών της Λογοτεχνίας, του Κινηματογράφου, του Θεάτρου, της Μουσικής, της Επιστήμης.
  5. Επειδή μπορεί να κάνει σπουδές (προπτυχιακές και μεταπτυχιακές) σε μερικά από τα καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου. 
  6. Επειδή τα ταξίδια του στις Ισπανόφωνες χώρες θα αποκτήσουν άλλο νόημα και, χωρίς αμφιβολία, θα είναι πιο διασκεδαστικά και ενδιαφέροντα. Μιλώντας Ισπανικά, θα μπορεί να επικοινωνήσει με τους ντόπιους κατοίκους στην μητρική τους γλώσσα, να κατανοήσει τις πινακίδες, τις οδηγίες, τους καταλόγους των εστιατορίων, κ.τ.λ. σε μερικά από τα ομορφότερα και πιο ενδιαφέροντα μέρη του κόσμου. 

       Φυσικά, η εκμάθηση της Ισπανικής Γλώσσας στην Λάρισα, εδώ και χρόνια, έχει ταυτιστεί με το Κέντρο Ισπανικών Σπουδών «Maria Barbero», στο οποίο η διδασκαλία γίνεται από πτυχιούχους Φιλοσοφικών Σχολών, με σπουδές στην Ισπανία ή και στην Ισπανία και με πολύχρονη εμπειρία στην διδασκαλία της Ισπανικής Γλώσσας. Η υπεύθυνη σπουδών Maria Barbero διδάσκει Ισπανικά στην πόλη εδώ και 18 χρόνια, ενώ το  Κέντρο είναι το πρώτο Κέντρο Ισπανικής Γλώσσας και Ισπανόφωνου Πολιτισμού στην Λάρισα, καθώς και αυτό με τους περισσότερους μαθητές και επιτυχόντες, επί σειρά ετών. Επειδή εμείς φέραμε τα Ισπανικά στην Λάρισα... 
 
Διεύθυνση: Κούμα & Παναγούλη 12 1ος όροφος
Λάρισα, ΤΚ: 41222
 
Τηλ: 2410 530356
 
Βρείτε μας στο Facebook
 
E-mail: info@mariabarbero.gr
                   
Ελάτε να μας γνωρίσετε, ελάτε με τους καλύτερους!
Φέτος, ακόμη πιο μειωμένα δίδακτρα!
Το πρώτο κέντρο, που διδάσκει αποκλειστικά Ισπανικά στην Λάρισα.
       


Αρχική
Ποιοί είμαστε
Η φιλοσοφία μας
Προγράμματα σπουδών
Νέα
Photo Gallery
Επικοινωνία

© 2011 mariabarbero.gr All rights reserved.
No parts of this website may be used without expressed, written permission. Designed and developed by Wizcom O.E.