Οι 10 σημαντικότεροι λόγοι για να μάθετε Ισπανικά

στο ΚΕΝΤΡΟ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ "MARIA BARBERO"


Το Κέντρο Ισπανικών Σπουδών «Maria Barbero» αποτελεί την πιο ορθή επιλογή κέντρου για την εκμάθηση της Ισπανικής Γλώσσας και τη μελέτη του Ισπανικού και του Ισπανόφωνου Πολιτισμού στη Λάρισα, για τους εξής λόγους:
  1. Είναι το μοναδικό κέντρο στη Λάρισα, του οποίου ΟΛΟΙ οι καθηγητές είναι πτυχιούχοι Φιλοσοφικής Σχολής (Ισπανικών/ Ελληνικών Πανεπιστημίων) με σπουδές σχετικές με την διδασκαλία της Ισπανικής Γλώσσας, απαραίτητη και ουσιαστική προϋπόθεση για την επιτυχή ενασχόληση με την διδασκαλία. Βασική μας αρχή είναι ότι η διδασκαλία μιας γλώσσας δεν είναι θέμα Marketing και προβολής, αλλά θέμα γνώσεων και προσόντων, δηλαδή ζήτημα ουσίας.
  2. Είναι το πρώτο Κέντρο, που ιδρύθηκε, στη Λάρισα και στη Θεσσαλία, με σκοπό την αποκλειστική διδασκαλία της Ισπανικής Γλώσσας και τη μελέτη του Πολιτισμού των Ισπανόφωνων Χωρών, ενώ η υπεύθυνη σπουδών του, η Maria Barbero, πτυχιούχος της Φιλοσοφικής Σχολής του Παν/μίου της Malaga, διδάσκει Ισπανικά στη Λάρισα για 18 χρόνια.
  3. Είναι το Κέντρο με τις περισσότερες επιτυχίες. Τα τελευταία χρόνια, μάλιστα, το ποσοστό επιτυχίας των μαθητών μας ανέρχεται στο απόλυτο 100%. Εάν κάνεις κλικ εδώ, μπορείς να γνωρίσεις τα ονόματα των επιτυχόντων των τελευταίων ετών.
  4. Είναι το Κέντρο με την μεγαλύτερη προσφορά σε τμήματα και ωράρια, ώστε να καλύπτεται κάθε ανάγκη. Πρωτοπορώντας, προσφέρουμε ομοιογενή τμήματα για μαθητές κάθε ηλικίας, ακόμη και της προσχολικής.
  5. Τα τμήματά μας είναι ολιγομελή, με μέσο όρο 5-8 άτομα, ενώ οι τιμές μας είναι προσαρμοσμένες στα νέα οικονομικά δεδομένα. Επιπλέον, υπάρχει δυνατότητα και για ιδιαίτερα μαθήματα, στις πιο συμφέρουσες τιμές.
  6. Χρησιμοποιούμε, πάντα, μεθόδους και βιβλία των εγκυρότερων εκδοτικών οίκων (Ισπανικών και Ελληνικών), με πολύχρονη εμπειρία στη συγγραφή από εξειδικευμένα επιτελεία επιστημόνων (φιλολόγων, γλωσσολόγων κ.τ.λ.). Πιστεύουμε στην απόλυτη εξειδίκευση, θεωρούμε ότι στην επιλογή βιβλίων / μεθόδου δεν έχουν θέση πειραματισμοί ή κινήσεις αυτοπροβολής και δεν διεκδικούμε τίτλους που δεν μας ανήκουν.
  7. Προσφέρουμε, εδώ και χρόνια, τη δυνατότητα για παρακολούθηση on-line μαθημάτων.
  8. Συνεργαζόμαστε με δημόσιους / αναγνωρισμένους φορείς από Ισπανία και Ελλάδα και οργανώνουμε, κάθε χρόνο, πολιτιστικές δράσεις με δωρεάν συμμετοχή για τους κατοίκους της Λάρισας.
  9. Καλούμε Ισπανούς και Ισπανόφωνους, ανθρώπους των Γραμμάτων και των Τεχνών, προκειμένου να παρουσιάσουν πτυχές του Ισπανικού και Ισπανόφωνου Πολιτισμού.
  10. Πάνω απ’ όλα, στο Κέντρο Ισπανικών Σπουδών «Maria Barbero», σεβόμαστε τον μαθητή και τον γονέα, λέγοντας πάντα την αλήθεια. Δεν υποσχόμαστε ανέφικτες επιδόσεις σε ασφυκτικά χρονικά πλαίσια, ούτε διαφημίζουμε συνεργασίες με καθηγητές, που δεν ανήκουν στο δυναμικό μας, επειδή δεν σας αντιμετωπίζουμε ως υποψήφιους πελάτες, αλλά ως μαθητές. Ασκούμε το επάγγελμα, το οποίο σπουδάσαμε, με υπευθυνότητα και ειλικρίνεια.
Για εσάς ή τα παιδιά σας, εμπιστευτείτε τους καλύτερους.
 
Οι εγγραφές για το σχολικό έτος 2018 - 2019 συνεχίζονται.
Για πληροφορίες, απευθυνθείτε στις εγκαταστάσεις του Κέντρου μας (Κούμα και Παναγούλη 12) ή επικοινωνήστε τηλεφωνικά με την υπεύθυνη σπουδών, Maria Barbero, στο 2410530356.
 

Επειδή εμείς φέραμε τα Ισπανικά στην Λάρισα... 
 
Διεύθυνση: Κούμα & Παναγούλη 12 1ος όροφος
Λάρισα, ΤΚ: 41222
 
Τηλ: 2410 530356
 
Βρείτε μας στο Facebook
 
E-mail: info@mariabarbero.gr
                   
Ελάτε να μας γνωρίσετε, ελάτε με τους καλύτερους!
Φέτος, ακόμη πιο μειωμένα δίδακτρα!
Το πρώτο κέντρο, που διδάσκει αποκλειστικά Ισπανικά στην Λάρισα.
       


Αρχική
Ποιοί είμαστε
Η φιλοσοφία μας
Προγράμματα σπουδών
Νέα
Photo Gallery
Επικοινωνία

© 2011 mariabarbero.gr All rights reserved.
No parts of this website may be used without expressed, written permission. Designed and developed by Wizcom O.E.