Ποιοι είμαστε

Bienvenidos al Centro de Estudios hispánicos “María Barbero”!

Είμαι η María Barbero, πτυχιούχος της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Málaga, υπεύθυνη σπουδών του Κέντρου και καθηγήτρια,  και σας καλωσορίζω στο πρώτο Κέντρο Ισπανικών στην Λάρισα, με έτος ίδρυσης το 2004. 

Εάν ενδιαφέρεστε να μάθετε Ισπανικά, αλλά και να γνωρίσετε την κουλτούρα και τον πολιτισμό της χώρας μου, να αποκτήσετε εύκολα και γρήγορα κάποιο πτυχίο ή δίπλωμα Ισπανικών, να ταξιδεύσετε στην Ισπανία ή στην Λατινική Αμερική, να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα ERASMUS, να σπουδάσετε Ισπανική Φιλολογία στην Ελλάδα ή να παρακολουθήσετε κάποιο πρόγραμμα προπτυχιακών ή μεταπτυχιακών σπουδών στην Ισπανία ή σε κάποια ισπανόφωνη χώρα, να διαβάσετε, από το πρωτότυπο, έργα των Cervantes, Lorca, Borges, Allende, Neruda, Márquez, να δείτε ταινίες του Almodόvar……, τότε βρίσκεστε στο κατάλληλο μέρος.

Ελάτε να γνωριστούμε από κοντά. Εδώ και 18 χρόνια, από το 1999, αρχικά σε κέντρα ξένων γλωσσών και στην συνέχεια από τις αίθουσες του Κέντρου Ισπανικών Σπουδών «María Barbero», διδάσκουμε Ισπανικά στην Λάρισα. Εκατοντάδες μαθητές, φοιτητές, πτυχιούχοι, ιδιωτικοί και δημόσιοι υπάλληλοι, ελεύθεροι επαγγελματίες, συνταξιούχοι  έχουν μάθει Ισπανικά μαζί μας. Εάν κάνεις κλικ εδώ, μπορείς να γνωρίσεις τα ονόματα των επιτυχόντων των τελευταίων ετών.

Σας περιμένω στο Κέντρο Ισπανικών Σπουδών «María Barbero», στην οδό Κούμα και Παναγούλη 12 – Α΄ όροφος.

Για τηλεφωνική επικοινωνία, καλέστε στο 2410530356 ή στο 6972089868.